Zonnezaal & Aula

De Zonnezaal, een voormalige gymzaal van ongeveer 8 bij 10 meter, is uitermate geschikt voor workshops en trainingen, zolang als ze binnen de doelstelling van ons centrum vallen; bewustwording, ontwikkeling, ontspanning en gezondheid bevorderend. Onze keuken is uitgerust om maaltijden te bereiden en in de sfeervolle aula kunnen deze genuttigd worden. Gebruik van deze ruimtes is inclusief gebruik van de buitenruimte (voormalige speelplaats) met uitzicht op de kerk en het water. Daarnaast hebben we een aantal parkeerplaatsen beschikbaar voor bezoekers van uw activiteit.

Huurprijs Zonnezaal: 75 euro per dagdeel. ( 4 uur )

Inbegrepen in de huurpijs:

 

10 stoelen. 10 meditatiekussentjes. 10 yoga matten. Vloerkleed. Kussens. Beamer.

We hebben de beschikking over 12 parkeerplaatsen voor de deur; wel even binnen een parkeerkaart halen. We vermelden de activeit in onze agenda en zullen deze via onze communicatiekanalen onder de aandacht brengen.

Gebruiksvoorwaarden: In de Zonnezaal alleen thee en water consumeren. Bij voorkeur de Zonnezaal zonder schoenen betreden.

Huurprijs lunchruimte 25 euro per dagdeel ( 4 uur )

Inbegrepen in de huurpijs:

2 elektrische kookplaatjes. Gebruik Koelkast. Waterkoker. Glazen. Koppen Soepkommen. Theekannen. Waterkannen. Gebruik van de lunchtafel inclusief 10 stoelen. 

Gebruiksvoorwaarden: Keukentje netjes achterlaten. Gebruikte spullen afwassen.

 

Beschikbaarheid en resveringen:

Voor beschikbaarheid, reserveingen en vragen over deze ruimtes kunt u contact opnemen met Gerard Bekker via onze mail. Als u ons centrum een keer wil bezoeken om de sfeer te sproeven en de ruimtes te bekijken dan kunt u daarvoor vrijblijvend een afspraak met ons maken. We verwelkomen u graag in de Witte Boog.